طرز تهیه عرق کشمش؛ قسمت دوم

FaraElm
FaraElm
11.6 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - 🔴آیا قبل از تقطیر شراب
🔴آیا قبل از تقطیر شراب خام را تصفیه کنیم یا نه؟ ✅️واقعیت امر این هستش که تقطیر شراب خام کشمش را به دو صورت با و بی تفاله میشود انجام داد اما هر کدام از این مدل ها معایب و مزایایی دارند: ⭐️️اگر تخمیر با تفاله انجام شود: ✅️ ️مزایا: 🔹️درصد و حجم محصول نهایی بیشتر خواهد شد. 🔹️تقطیر با تفاله در حجم بالا کار ساده تری هست و دردسر مرحله تصفیه وجود نخواهد داشت. 🔴معایب: 🔸️خطر گرفتگی خروجی کندانسور و انفجار دیگ تقطیر. 🔸خطر ️ته گرفتن و سوختگی تفاله در صورت زیاد بودن حرارت زیر دیگ و در نتیجه بوی سوختگی گرفتن محصول نهایی. ⭐️️ اگر تقطیر بدون تفاله انجام شود: ✅️مزیت: 🔹️خوش خوراک شدن محصول نهایی 🔴معایب: 🔸️اضافه شدن زحمت مرحله تصفیه 🔸️کمتر شدن حجم و درصد محصول نهایی 👈پیشنهاد میکنم شراب خام رو تصفیه کنید بعد تقطیر رو انجام دهید! ✅️کلیپ تقطیر استاندارد خانگی بر روی کانال یوتیوب فراعلم موجود میباشد و اگر تجربه کمی در انجام تقطیر دارید پیشنهاد میکنم حتما این کلیپ را تماشا کنید:    • تقطیر خانگی؛ آشنایی با روش های تقطیر ...   ✅️اما در چند جمله نکات اصلی تقطیر رو خدمتتون عرض کنم: 🔹️تقطیر را با حرارت کم انجام دهید به صورتی که خروجی تقطیر شما قطره قطره باشد. 🔹️حتما جداسازی تقطیر را انجام دهید و اگر حس و حال این کار را ندارید حتما محصول را دو آتیشه کنید و هر دوبار سَر و ته تقطیر را به میزان مناسب جدا کنید و دور بریزید. 🔴به ازای هر لیتر شراب خام پانزده میل از سر تقطیر را دور بریزید و تقطیر را تا سی درصد الکل بیشتر انجام ندهید. ✅️در وهله اول عرض کنم خدمتتون که این خرافاتی که میگن اگر آب بریزی داخل عرقت سردرد میشی، دل درد میشی یا اسهال میشی رو فراموش کنید و بریزید دور، چرت و پرتی بیش نیست! ✅️در تمام دنیا از بهترین و خوشمزه ترین آب ها استفاده میکنن برای رقیق سازی محصول تقطیریشون و اگر این خرافات صحت داشت الان کل دنیا سردرد داشتن و همشون یه بسته قرص بروفن داخل جیبشون بود😎 🔴آموزش کامل طریقه استفاده از برنامه ای که داخل کلیپ معرفی کردم داخل کلیپ تقطیر استاندارد خانگی‌موجوده. 🔴نکات مهم: 🔸️شما اگر در هنگام تقطیر، دُم تقطیر رو به میزان استاندارد جدا نکرده باشید مطمئن باشید محصولتون موقع رقیق سازی به علت حضور فیوزل اویل یا همان روغن الکل در محصول کدر خواهد شد. پس جداسازی تقطیر را جدی بگیرید. 🔸️فیوزل اویل یا روغن الکل عامل اصلی خماری بعد مستی سردرد و خواب آلودگی در هنگام مصرف مشروبات الکلی میباشد. 🔸️یه سری از دوستان متاسفانه از دُم تقطیر یا به قول خودشون عرق درصد پایین برای رقیق سازی استفاده میکنن، که واقعا این کار یک اشتباه محض میباشد. شاید محصولتون رو کدر نکنه اما مطمئن باشید مصرف دُم تقطیر برای سلامتی بدن شما مضر میباشد. 🔸️در یک سری از منابع اشاره شده که برای رقیق سازی الکل به جای اضافه کردن آب بر روی الکل، الکل رو بر روی آب بریزید چون بر اثر واکنش شیمیایی که در زمان حل شدن الکل در آب اتفاق میوفته کمی‌ گرما تولید میشه و این امر هم باعث کدر شدن محصول و هم تلخ شدن محصول میشه! 🔸️اما واقعیت اینه من هر دو روش رو امتحان کردم و هیچ تغییر محسوسی در محصول نهایی احساس نکردم🤷‍♂️ در هر صورت در زمان حل شدن الکل در آب کمی گرما ایجاد میشه و از نظر من فرقی نداره آب رو بر روی الکل بریزی یا الکل رو بر روی آب بریزی، در هر صورت انتخاب روش مناسب رو بر عهده خودتون میگذارم. ولی من ترجیح میدم الکل و آب رو همزمان بریزم. ➖️➖️➖️ ✅️لینک قسمت اول طرز تهیه عرق کشمش:    • طرز تهیه عرق کشمش؛ قسمت اول   ➖️➖️➖️ ✅️برای خرید انواع کشمش و مویز با کیفیت به پیج زیر مراجعه کنید: ➡️ @takmaviz_takestan 👈👈👈 ➖️➖️➖️➖️ ✅️برای خرید تمامی لوازم و مواد اولیه تخمیر و تقطیر به پیج های زیر مراجعه کنید: ➡️ @goldenfermentation 👈👈👈 ➖️➖️➖️➖️ روز دهم تخمیر 00:00 آبسنجی نهایی 00:24 مرحله تصفیه ملات کشمش 00:46 محصول نهایی 01:51 رقیق سازی الکل 03:02 تست مزه محصول نهایی 03:58 ➖️➖️➖️➖️ #الکل #عرق_کشمش #عرق
2 سال پیش در تاریخ 1401/12/06 منتشر شده است.
11,618 بـار بازدید شده
... بیشتر