These mouth-watering Oreo mini cheesecakes are great for any occasion

My Golden Kitchen
My Golden Kitchen
3.9 هزار بار بازدید - 6 ماه پیش - These smooth and creamy  Oreo
These smooth and creamy  Oreo cheesecakes are perfect for any time of year!

Ingredients
for the crust:
2 tbsp softened or melted butter
12 finely crushed oreo cookies

for the cheesecake:
300 g room temperature creamcheese
50g sugar
1 eggs(room temperature)
1 tsp vanilla
1/4 cup sour cream  or yogurt(room temperature)

Topping:
whipped cream and crushed oreo

mix melted/softened butter with the crushed cookies
divide the cookie in 12 cups  and firmly across the bottom of the cups.
bake at 325°F(160°C) for 5 minutes
let it cool
beat the cream cheese until softened
add sour cream, sugar and vanill
mix them well until smooth
add 1 eggs and mix in low speed
fold in the crushed oreo gently into the mixture

pour the cheesecake batter in the paper cups
bake at 325°F for  15- 20 minutes
Important point:
avoid overmixing in all the steps to prevent cracking

let them cool on a rack outside the oven
chill in the refrigerator
You can top your cheesecakes with whipped cream and crushed oreo
enjoy!

چیزکیک
مواد لازم:
لایه زیرین:
۲ ق غ  کره نرم شده یا آب شده

لایه میانی:
۳۰۰گرم پنیر خامه ای نرم شده (هم دمای محیط)
۵۰ گرم شکر.
۱ عدد تخم مرغ (هم دمای محیط)
۱ ق چ وانیل
۱/۴ پ خامه ترش یا ماست (هم دمای محیط)

کره آب شده/نرم شده را با بیسکویتهای خرد شده خوب مخلوط کنید و به طور مساوی  در کف قالب کاغذهای کاپ کیک تقسیم کنید و با ته لیوان یه کم پرس کنید و کنار بگذارید
پنیر خامه ای  رادخوب بزنید تا صاف و یکدست
خامه ترش هم‌ دمای محیط ، شکر و وانیل را اضافه کنید و هم‌بزنيد تا یکدست شود
تخم مرغ را اضافه و با دور کند همزن مخلوط کنید
اوریو های خورد شده را اضافه و به آرامی مخلوط کنید
مخلوط را بین ۱۲ تا کاپ کاغذی تقسیم کنید
۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه بپزید
بعد از پخت ردی سیم خنک کننده خنک کنید و بعد برا چند ساعت یخچال بگذارید.
روی چیزکیکها را با خامه و بیسکویت خورد شده تزیین کنید
نوش  جان!
6 ماه پیش در تاریخ 1402/10/04 منتشر شده است.
3,983 بـار بازدید شده
... بیشتر