How to cook Tahdig the Persian rice /طرزتهیه ته دیگ آردی، ته دیگ اردی

Cooking With Adrian
Cooking With Adrian
335 بار بازدید - 12 ماه پیش - How to cook Tahdig the
How to cook Tahdig the Persian rice /طرزتهیه ته دیگ آردی، ته دیگ اردی ته‌دیگ به قسمتی از پلو که به ته‌ دیگ چسبیده و برشته شده باشد گفته می‌شود. ته‌دیگی جزء برشته‌ای از غذا است که به دیگ می‌چسبد. ناظم الاطباء می‌گوید: «قسمتی از پلو یا چلو که در ته‌دیگ رنگ سرخ گیرد و برنج‌ها بهم پیوسته می‌گردد. قسمت زیرین پلو و چلو که سرخ و سخت شده باشد. اگر ته‌دیگ حاوی مواد دیگری به جز برنج باشد به آن ته چین گفته می‌شود.» دو روایت مختلف برای تولد ته‌دیگ و سپس ورود آن به سفره ایرانی‌ها وجود دارد. اولی به دوره قاجار و زمان سلطنت ناصرالدین شاه یا مظفرالدین شاه قاجار بازمی‌گردد. بنابر این روایت، خدمه‌هایی که در مطبخ شاه کار می‌کردند، با باقی مانده غذا، شکم‌شان را سیر می‌کردند. و روزی نوکرها بر سر ته‌دیگ غذا دعوا می‌کنند. وقتی ماجرا را از سرآشپز جویا می‌شوند، ماجرای ته‌دیگ به گوش شاه می‌رسد و او دستور می‌دهد که کمی از ته‌دیگ را برایش ببرند. شاه که از خوردن ته‌دیگ مسرور می‌شود، دستور می‌دهد پس از آن، ابتدا ته‌دیگ را به عنوان پیش غذا برای او ببرند و بعد، غذای اصلی را. حکایت دوم اما به هیچ دوره تاریخی‌ای اشاره نمی‌کند و بیشتر رنگ افسانه دارد. بنابر این حکایت، حواس یکی از طباخان درباری، هنگام پختن چلو مرغ پرت می‌شود و چلو شفته شده و ته‌دیگ می‌بندد. طباخ از ترس جانش از زعفران کمک می‌گیرد و مرغ غذا را همراه با ماست و تخم مرغ به چلوی ته گرفته، اضافه می‌کند. به این ترتیب نه تنها جان طباخ در امان می‌ماند که اولین ته چین زعفرانی متولد می‌شود ته دیگ آردی یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه ته دیگ می باشد که با آرد و زعفران تهیه می شود و بسیار مجلسی است و شما می توانید برای مهمانی های زیاد یا برای تنوع در تهیه ته دیگ این روش را تست کنید و از مزه و تردی آن لذت ببرید. بین ما ایرانی ها ته دیگ یکی از اجزای اصلی پلو ها می باشد و انواع و اقسام ته دیگ های مختلفی مانند ته دیگ نان، سیب زمینی، کاهو و … وجود دارد که برای خوشمزه تر شدن و شکیل شدن ظاهر برنج می باشد. شما می توانید ته دیگ ها را برای برنج آبکش شده استفاده کنید و یا می توانید برنج کته زمانی که جوشیده شده داخل یک آبکش ریخته و ته دیگ دلخواه را کف قابلمه قرار دهید و برنج را مجدد داخل آن بریزید. شما می توانید برای مهمانی ها و نذری ها از این روش ته دیگ استفاده کنید که خیلی به صرفه و راحت تر است و امکان سوختن ندارد. پس با من همراه باشید با مواد اولیه آب ن پ آرد ۴ ق غ نمک نوک ق چ زعفران دم کرده به میزان کنجد ۱ ق غ ------------ ویدوئوهای بیشتر ----------------- طرزتهیه پلوی ترکیه ای، برنج ترکی    • turkish pilaf recipe ،طرزتهیه پلوی تر...   طرزتهیه نخود پلو ترکی بسیار ساده و خوشمزه    • طرزتهیه نخود پلو ترکیف نخود پلو ترکیه ای   طرزتهیه برنج ایرانی، برنج چلویی، برنج آبکشی با ته دیگ مخصوص    • طرزتهیه برنج ایرانی، برنج چلویی، برنج...   کلم پلو    • طرزتهیه کلم پلوی تهرانی با تمام فوت و فن   How to cook Tahdig the Persian rice /طرزتهیه ته دیگ آردی، ته دیگ اردی    • How to cook Tahdig the Persian rice /...   ------------- آدرسهای من در شبکه های مجازی -------------- Facebook : www.facebook.com/ashpazibaadrian/ Instagram : www.instagram.com/cooking_with_adrian2018/ #طرزتهیه_ته_دیگ_آردی #طرزتهیه_ته_دیگ_اردی #انواع_ته_دیگ
12 ماه پیش در تاریخ 1402/07/10 منتشر شده است.
335 بـار بازدید شده
... بیشتر