香酥肉饼这样做太好吃了了,全程小技巧,酥的掉渣香得流油,特香|Chinese food

彩虹小厨
彩虹小厨
50.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - 配方:中筋麵粉300克 鹽3克 水180克 肉餡:蘿蔔適量 豬肉300克
配方:中筋麵粉300克 鹽3克 水180克 肉餡:蘿蔔適量 豬肉300克 生抽 老抽 鹽 十三香 雞汁 蔥花適量 油酥:中筋麵粉25克 植物油35克 Recipe: 300 grams of all-purpose flour, 3 grams of salt, 180 grams of water Meat filling: appropriate amount of radish, 300 grams of pork, light soy sauce, dark soy sauce, salt, thirteen spices, chicken sauce, chopped green onion Pastry: 25 grams of all-purpose flour, 35 grams of vegetable oil
2 سال پیش در تاریخ 1401/09/13 منتشر شده است.
50,220 بـار بازدید شده
... بیشتر