چطور "خاص ترین" سالاد الویه رو درست کنیم؟🤔
1.5 هزار بار بازدید -
پارسال
-
#سالاد_الویهاگر سالاد
#سالاد_الویه
اگر سالاد الویه دوست نداری ، با این رسپی نظرت عوض میشه😉
.
اگر از اکسپلور یا هشتگ این پستو دیدی، فالو کن😍
@sahartaryan @sahartaryan
@sahartaryan @sahartaryan
.
مواد لازم برای ۶ نفر:
مرغ نصف سینه ی کامل(درشت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ عدد
سیب زمینی ۴ عدد درشت
هویج ۲ عدد
تخممرغ ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه،زرچوبه، پول بیبر(دلخواه)
.
سس مخصوص:
مایونز ۵۰۰ گرم
خردل ۱ ق غ
خامه ۱ ق غ
ماست ۴ تا ۵ ق غ
لیمو ترش ۲ عدد
آب مرغ ۳ ق غ
خیارشور ۴۰۰ گرم
جعفری نصف یک دسته
پیازچه ۱ دسته(۷ عدد)
-حتما مرغ رو با پیاز وسیر کمی تفت بدین بعد بپزین، اینجوری لذیذتر میشه😉
- سالاد هرچی بیشتر تو یخچال باشه، مزه ها بیشتر به خورد هم میرن، پس کاور کنید و چند ساعت حتما استراحت بدین
-اگر نخود فرنگی دوست دارین، میتونین به الویه اضافه کنید.
- برای رنگ دار شدن سالاد، فقط خیلی کم زردچوبه به مرغ اضافه کنید
-سیب زمینی و هویج با آب مرغ بپزن خیلی لذیذتر میشه، ظرفاتون هم کمتر کثیف میشه😉
-آب مرغ کاملا غلیظ بشه و بعد از صافی رد کنید تا اضافاتش گرفته بشه
-هرچی مواد خنک تر باشه، جذب سسش کمتر میشه.
- اضافه کردن ماست هم از حجم سس کم میکنه، هم مقداری مزه های سس رو بالانس میکنه و تند و تیزی خردل رو کم میکنه
- همه ی مواد پخته شده و خیارشور به اندازه نمکی هستن، پس نمک شو آخر سر چک کنید، اگر لازم بود دوباره اضافه کنید.
ترفند شما برای خوشمزه شدن #الویه چیه!؟ بنویسین تا استفاده کنیم
.
.
#غذا #آشپزی #غذای_ایرانی #غذای_خانگی #رستوران #رستورانگردی
#food #coocking #persian_food #pizza
اگر سالاد الویه دوست نداری ، با این رسپی نظرت عوض میشه😉
.
اگر از اکسپلور یا هشتگ این پستو دیدی، فالو کن😍
@sahartaryan @sahartaryan
@sahartaryan @sahartaryan
.
مواد لازم برای ۶ نفر:
مرغ نصف سینه ی کامل(درشت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ عدد
سیب زمینی ۴ عدد درشت
هویج ۲ عدد
تخممرغ ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه،زرچوبه، پول بیبر(دلخواه)
.
سس مخصوص:
مایونز ۵۰۰ گرم
خردل ۱ ق غ
خامه ۱ ق غ
ماست ۴ تا ۵ ق غ
لیمو ترش ۲ عدد
آب مرغ ۳ ق غ
خیارشور ۴۰۰ گرم
جعفری نصف یک دسته
پیازچه ۱ دسته(۷ عدد)
-حتما مرغ رو با پیاز وسیر کمی تفت بدین بعد بپزین، اینجوری لذیذتر میشه😉
- سالاد هرچی بیشتر تو یخچال باشه، مزه ها بیشتر به خورد هم میرن، پس کاور کنید و چند ساعت حتما استراحت بدین
-اگر نخود فرنگی دوست دارین، میتونین به الویه اضافه کنید.
- برای رنگ دار شدن سالاد، فقط خیلی کم زردچوبه به مرغ اضافه کنید
-سیب زمینی و هویج با آب مرغ بپزن خیلی لذیذتر میشه، ظرفاتون هم کمتر کثیف میشه😉
-آب مرغ کاملا غلیظ بشه و بعد از صافی رد کنید تا اضافاتش گرفته بشه
-هرچی مواد خنک تر باشه، جذب سسش کمتر میشه.
- اضافه کردن ماست هم از حجم سس کم میکنه، هم مقداری مزه های سس رو بالانس میکنه و تند و تیزی خردل رو کم میکنه
- همه ی مواد پخته شده و خیارشور به اندازه نمکی هستن، پس نمک شو آخر سر چک کنید، اگر لازم بود دوباره اضافه کنید.
ترفند شما برای خوشمزه شدن #الویه چیه!؟ بنویسین تا استفاده کنیم
.
.
#غذا #آشپزی #غذای_ایرانی #غذای_خانگی #رستوران #رستورانگردی
#food #coocking #persian_food #pizza
پارسال
در تاریخ 1402/06/06 منتشر شده
است.
1,587
بـار بازدید شده