طرز تهیه قنبر پلوی اصیل شیرازی غذای سنتی ایرانی مخصوص مجالس

Behnam rostami
Behnam rostami
1.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - البته قنبرپلو اسمیه که بیشتر
البته قنبرپلو اسمیه که بیشتر برای این غذا استفاده میشه، ولی فکر کنم این روزا همه‌مون به غم‌بر پلو بیشتر نیاز داریم؛ بلکم این غذا بتونه بشوره و ببره غم بی تدبیری ها رو!!! رفقا تمام سعی من اینه که این صفحه علاوه بر دادن ایده و انگیزه بهتون برای یه آشپزی آسون، با طعم های جدید هم آشناتون کنه و تا جایی که میتونم تنوع غذایی بالایی رو بهتون ارائه کنم. واسه همینم هست که خیلی سراغ غذاهای شهرها و کشورهای مختلف میرم؛ تا شما هم هوس کنید و با من این مزه‌های لذیذ رو بچشید. امروزم میریم شیراز تا غمبرپلو یا قنبرپلو درست کنیم. یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار شیرازی که واقعاً حیفه که یه بار تستش نکنین🤤 مواد لازم غمبر پلوی شیرازی هم برای چهار نفر اینهاست: برنج سه پیمانه گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم مغز گردو صد گرم کشمش پلویی ۷۰ گرم پیاز یک عدد رب انار ملس دو قاشق غذاخوری شیره انگور دو قاشق غذاخوری آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری و نمک و فلفل و زردچوبه
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/05 منتشر شده است.
1,716 بـار بازدید شده
... بیشتر