طرز تهیه سس پستو به همراه یک نان سیر رویایی و به یاد ماندنی

meraj mousavi
meraj mousavi
1.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سس پستو یکی از پایه
سس پستو یکی از پایه های آشپزی ایتالیایی هست.طعم ریحون و سیر و روغن زیتون بکر با هم هوش از سر آدم می بره. البته در ایتالیا ریحون خاصی استفاده میشه زیاد هم با ریحون خودمون فرق نمیکنه. پنیر پارمزان طعمش در این سس خیلی مهمه پس اگر حذف کردید با یک پنیر شبیه جابه جا کنید. اصل سس پستو دانه های کاج داره که تو ایران سخت گیر میاد.برای جایگزین بادوم زمینی بو داده استفاده کنید. امروز با این سس یک نون سیر آموزش میدم که به جد اعتیاد آوره مراقب باشید 👍👍 مواد_لازم ریحان تازه: دو پیمانه سیر: یک تا دو حبه بادوم زمینی: نصف پیمانه روغن زیتون: نصف پیمانه آب لیمو: یک قاشق غذا خوری به دلخواه پنیر پارمزان: سه قاشق غذا خوری نمک و فلفل برای طعم دار کردن مواد لازم برای نان سیر کره: ۲۰ گرم سیر اضافه: ۳ حبه نان فرانسه پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم اورگانو به مقدار لازم . . . . . ‌ #سس #پستو #سس_پستو #آشپزی_ایتالیایی #آشپزی_ملل #رستوران_ایتالیایی #آموزش_آشپزی #پنیر_پارمزان #غذای_گیاهی #غذای_رژیمی #merajmousavi #merajhobbies
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/25 منتشر شده است.
1,667 بـار بازدید شده
... بیشتر