طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی خوشمزه،تهچین مرغ زعفرانی ساده و آسان، Persian Chicken Tahchin Recipe

COOKING WITH HELEN
COOKING WITH HELEN
9 هزار بار بازدید - پارسال - طرز تهیه ته چین مرغ
طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی خوشمزه،  
Persian Chicken Tahchin Recipe

موادلازم:
سینه مرغ
پیاز
هویچ
سیر
دوپیمانه برنج
دوعدد تخم مرغ
چهارقاشق غذاخوری ماست
روغن
نمک فلفل سیاه زردچوبه

دستور پخت:
ابتدا سینه مرغ را به همراه مقداری نمک درآب درحال جوش به مدت ده پقیقه قراردهید تاسموم مرغ گرفته شود سپس با آب سرد آبکشی کنید
سینه مرغ را به همراه مقداری روغن هویچ پیاز سیر نمک فلفل وزردچوبه ومقداری آب گرم روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد بعد از پخت مرغ مرغ رو ریش ریش کنید و با مقداری روغن وکره به مدت یک دقیقه تفت بدید و دوقاشق زعفران دم کرده اضافه کنید و کنار بگذارید
زرشک شسته شده راهم با مقداری کره وروغن وشکر تفت بدید وکنار بزارید
برنج شسته شده رو به همراه یک قاشق مربا خوری نمک به آب درحال جوش اصافه کنید وهفت تاده دقیقه زمان دهید تا برنج آماده آبکشی شود باید سطح دانه برنج نرم ومغز دانه برنج سفت باشد بعداز آبکشی اجازه دهید تا برنج سرد شود

درون ظرفی دوعدد تخم مرغ را به همراه مقداری زعفران مخلوط کنید سپس به ازای هر پیمانه برنج دوقاشق سر پر ماست پرچرب ویک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید نمک وفلفل سیاه راهم اضافه ومواد راباهم مخلوط کنید سپس برنج آبکش شده را کم کم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایع ته چین یکدست شود
کف قابلمه مورد نظر مقداری روغن و زعفران دم کرده بریزید تا سطح رویی
ته چین خوشرنگ شود سپس مقداری ازمخلوط برنج را اضافه کنید وباقاشق به خوبی فشرده کنید سپس مقداری از مرغ و زرشک را روی سطح ته چین  بریزید وبه خوبی فشرده کنید درادامه مقداری ازمخلوط برنج راروی سطح مرغ وزرشک بریزید وفشرده کنید واین کاررادوبار تکرار کنید
قابلمه راروی حرارت ملایم گاز به مدت چهل پنج دقیقه قرار دهید تا تهچین آماده شود
پس ازپخت ته چین آن را درون ظرف مورد نظر برگردانید وبا زرشک تفت داده شده خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید
نوش جان

#ته_چین
#تهچین
#تهچین_مرغ
#تهچین_قابلمه_ای
#تهچین_ساده
#تهچین_آسان
#ته_چین_مرغ
#ته_چین_مرغ_مجلسی
#ته_چین_زعفرانی
#ته_چین_مجلسی
#تهچین_قابلمه_ای
#ته_چین_ساده
#ته_چین_آسان
#ته_چین_راحت
#ته_چین_قابلمه_ای
پارسال در تاریخ 1401/11/27 منتشر شده است.
9,021 بـار بازدید شده
... بیشتر