سركه ى خرماى خونگى

hanan__cook
hanan__cook
3.1 هزار بار بازدید - پارسال - سلام به آشپز خانه ى
سلام به آشپز خانه ى حنان كوك خوش آمدين 🌹❤️
امروز اومدم با يه سركه ى خرماى خونگى فوق العاده و خوشمزه و پر از خاصيت كه ميتونيد براى سالاد و دلمه ى برگ مو و خيلى چيزهاى ديگه مخصوصا اگه كبد چرب دارين ميتونيد از اين سركه ى خوشمزه ترش و ملس استفاده بكنيد كه معجزه ميكنه پس با من همراه باشين تا طرز تهيه اين سركه ى خوشمزه رو ببينيم
مواد لازم سركه ى خرما 👇🏻
خرما يك كيلو كه ميتونيد از خرمايى كه مونده و ديگه قابل خوردن نيست هم استفاده كنيد
آب جوشيده ى سرد دو الى سه ليتر (هر چه خرما شيرينتر آب بيشتر )
سركه ى خرما يك ليوان (اگر هم نبود سركه ى انگور يا سيب استفاده شود )
مايه خمير يك قاشق مربا خورى
نمك يك قاشق مربا خورى
طرز تهيه 👇🏻
خرما رو شسته و دم اونو ميگيريم و درون ظرف پلاستيك و يا شيشه اى بزرگ با دهانه ى گشاد ريخته و به آن آب و سركه و نمك و مايه خمير رو اضافه كرده هم ميزنيم و خوب درش رو كيپ ميكنيم و جاى گرم و تاريك به مدت ٥٠الى ٧٠روز قرار ميديم توى اين مدت هر دو هفته يكبار درب رو باز كرده و خوب هم ميزنيم بعد از گذشت ٥٠الى ٧٠ روز روى سركه كپك و كف كرده كه طبيعيه خرما رو صاف كرده درون شيشه در دار قرار ميديم و دوباره به مدت ٣٠روز جاى تاريك و گرم قرار ميديم تا روى سركه رو يك مايه بگيره ،مايه رو در آورده و سركه ى خوشمزه ى ما بعد از اون آمادس ، اين سركه طعمى ملس و كمى ترش داره اميدوارم كه خوشتون اومده باشه نوش جان همگى
پارسال در تاریخ 1402/05/01 منتشر شده است.
3,115 بـار بازدید شده
... بیشتر