طرز تهیه لواشک خانگی بدون نیاز به آفتاب

آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
0 بار بازدید - 2 ماه پیش - اگر مثل من عاشق لواشک
اگر مثل من عاشق لواشک هستی میتونی در کمتر از ۳ ساعت درستش کنی مواد لازم میوه ( از هر میوه ای که دارید میتونید استفاده کنید، من ترکیب زردآلو، آلوچه و آلو استفاده کردم) آب نمک شکر (اگر میوه هاتون ترش هستن و طعم ملس دوست دارید میتونید کمی شکر استفاده کنید) میوه‌ ها رو بشورید و بریزید داخل قابلمه، آب اضافه و در قابلمه رو ببندید و با حرارت کم بزارید میوه ها نرم بشن، ده دقیقه بعد کمی نمک اضافه و طعمش رو تست کنید اگر ملس دوست دارید میتونید کمی شکر هم اضافه کنید و اجازه بدید میوه ها نرم بشن. بعد بریزید داخل صافی و وقتی که خنک شد با دست صاف کنید تا هسته ها جدا بشن، برای اینکه لواشک یکدستی داشته باشید میتونید مایه لواشک رو بریزید داخل غذاساز یا مخلوط کن و یا با گوشتکوب برقی خوب بزنید تا صاف و یکدست بشه. کف سینی رو چرب کنید و مایه لواشک رو بریزید داخل سینی سینی رو جابه جا کنید تا مایه داخل سینی پخش بشه. بعد هم داخل یک قابلمه آب بریزید و بزارید تا آب جوش بیاد. آب که جوشید حرارت زیر قابلمه رو کم کنید و سینی لواشک رو بزارید روی قابلمه آبجوش، بسته به ضخامت لواشکتون بین دو تا سه ساعت لواشک کامل خشک میشه، بعد خشک شدن از روی قابلمه بردارید و بزارید خنک بشه و بعد از سینی جدا کرده و نوش جان کنید @ashpazibasomaye @ashpazibasomaye #لواشک #لواشک_خونگی #لواشک_میوه #ترشک #لواشک_آلو #لواشک_مخلوط #لواشک_ترش #لواشک_زردآلو #آشپزی با سمیه #آشپزی_با_سمیه #آشپزی #اشپزی
2 ماه پیش در تاریخ 1403/05/04 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر