شربت کهکشانی|طرز تهیه شربت پنیرک|شربتهای مجلسی|نوشیدنی خنک مجلسی

آشپزی با نارسیس(ashpazi narsis)
آشپزی با نارسیس(ashpazi narsis)
448 بار بازدید - 4 ماه پیش - شربت کهکشانی یک نوشیدنی سرد
شربت کهکشانی یک نوشیدنی سرد و خوشمزه است که به دلیل رنگ بندی زیباییش به این نام شهرت دارد. این شربت خنک گزینه ای مناسب برای پذیرایی در مهمانی های رسمی و دوستانه  بخصوص در ماه رمضان است. شربت کهکشانی نه تنها به رفع تشنگی و عطش تو روزهای گرم کمک می‌کنه، بلکه به دلیل استفاده از خاکشیر، تخم شربتی، زعفران و گل پنیرک خواص بسیار زیادی هم برای سلامتی داره طرز تهیه شربت کهکشانی ابتدا گل پنیرک را با آب سرد خیس کنید. هنگامی که رنگ داد با صافی چایی گل ها را از آب جدا کنید. خاکشیر را به خوبی بشویید. تخم شربتی و خاکشیر را با آب ولرم خیس کنید. و لایه لایه شربت زعفران سپس یخ سپس تخم شربتی یخ و خاکشیر و عصاره پنیرک و آب نکته : اگر میخواهید رنگ شربت بنفش بماند، آبلیمو نزنید. تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه‌داشتن فشار خون و لاغر شدن بسیار موثر است. تخم شربتی برای درمان بیماری های تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم ، سرفه ،سرماخوردگی ، آنفلوانزا و برونشیت موثر است. پنیرک به دلیل محتوای لعابی بالای آن، گیاهان تسکین دهنده و آرامش بخش را به ویژه برای التهاب، یا برای مجاری ادراری، گوارشی یا تنفسی، به کار برده می شود. #شربت_کهکشانی #نوشیدنی_تابستانی #نوشیدنی_خنک #شربت_پنیرک #نوشیدنی_مجلسی
4 ماه پیش در تاریخ 1403/03/01 منتشر شده است.
448 بـار بازدید شده
... بیشتر