مریناتور یا سس زن گوشت

424 بار بازدید - 6 سال پیش - دستگاه تامبلر ، سس زن
دستگاه تامبلر ، سس زن ، مریناتور ، طعم دهنده گوشت این دستگاه جهت طعم دهی گوشت سفید و قرمز در رستوران ها و واحدهای فرآوری گوشت بکار می رود. فرآیند طعم دهی گوشت به صورت معمولی بسیار زمان بر است و عموما در رستوران ها گوشت را در مخلوط ادویه مخصوص و آب به مدت سه تا چهار ساعت نگه میدارند تا گوشت عطر و طعم ادویه را بگیرد. این دستگاه این عمل را در مدت حدود 15 تا 20 دقیقه انجام می دهد. نحوه عملکرد دستگاه به این صورت است که پس از پر کردن مخزن دستگاه با گوشت و محلول ادویه جات
6 سال پیش در تاریخ 1397/06/24 منتشر شده است.
424 بـار بازدید شده
... بیشتر