آموزش مرغ باربیکیو

آشپز تی وی
آشپز تی وی
18.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - در این سبک پخت می‌توانید
در این سبک پخت می‌توانید از ران و ساق و بال و کتف و سینه مرغ استفاده کنید. بکینگ پودر باعث می‌شود لایه خارجی به‌اصطلاح پوک شده و فرآیند پخت و نفوذپذیری گرما بهتر انجام شود. ‌ در سس باربی کیو درصد زیادی شکر وجود دارد که برای بالانس کردن طعم و به آن رب انار ترش و سرکه اضافه می‌کنیم. ‌ نیازی به مرینیت یا طعم دار کردن مرغ پیش از پخت نیست و همان نمک و فلفل که در آرد اضافه می‌شود کافی است چون سس باربی کیو و سرکه به ‌اندازه کافی طعم قوی و غالب دارند. ‌ در طبقه وسط فر دما حدوداً دویست درجه و زمان پخت یک ساعت و دو زمان ده تا پانزده دقیقه بعد از آغشته کردن سس. ‌https://ashpaz.tv/barbecue-chicken
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/02 منتشر شده است.
18,554 بـار بازدید شده
... بیشتر