طرز تهیه ترشی شور لیمو خانگی _ترشی لیمو _ شوری لیمو

آشپزی  با عذرا
آشپزی با عذرا
5.6 هزار بار بازدید - 12 ماه پیش - طرز تهیه ترشی شور لیمو
طرز تهیه ترشی شور لیمو لیمو به اندازه مورد نیاز شسته و خشک کنید به اندازه یک سوم شیشه ترشی آبلیمو نیاز است شیشه ۱ کیلویی در نظر بگیرید شیشه تمیز و خشک باشد لیموها را ورقه ای برش بزنید برای بطری ۱ کیلویی ۲ ق.غ نمک نمک را کم کم لابلای لیموها بپاشید 1 ق چ فلفل تند 2 عدد یا پودر فلفل تند تا یکسوم شیشه ترشی آبلیمو بریزید سر شیشه ترشی را به شکلی که می بینید ببندید دو تا سه هفته زیر نور خورشید هر روز شیشه را بچرخانید بعد در یخچال نگهداری شود بعد از یک ماه ،ترشی شور آماده است میتوانید با هر غذایی میل کنید How to make salted lemon pickle Lime as needed Wash and dry A third of a jar of lemon juice is needed Consider a 1 kg jar The glass should be clean and dry Cut the lemons into slices 2 teaspoons of salt for a 1 kg bottle Sprinkle salt little by little on the lemons 2 hot peppers or hot pepper powder Pour lemon juice up to a third of the pickle jar Close the top of the pickle jar like this 2-3 weeks under the sun Rotate the jar every day Then keep it in the refrigerator After a month, the pickle is ready You can eat with any food
12 ماه پیش در تاریخ 1402/06/21 منتشر شده است.
5,607 بـار بازدید شده
... بیشتر