میکروبیولوژی مواد غذایی(الزامات و استانداردها)

0 بار بازدید - 5 ماه پیش - هدف از این دوره، آشنایی
هدف از این دوره، آشنایی فراگیران با اصول و ساختار کلی طراحی شده در استانداردهای تدوین شده توسط سازمان ملی استاندارد می باشد. پس از گذراندن دوره شما قادر خواهید بود روش آزمون نمونه های متفاوت مواد غذایی را بر اساس شماره استاندارد های مرجع، جستجو کرده و به روش آزمون مدنظر خود دست یابید. ضمنا روش آزمون انواع نمونه های نوشیدنی، کنسرو، آب آشامیدنی،عسل، سس مایونز و... به تفضیل توضیح داده خواهد شد... جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با ما در تلگرام به آی دی EDU_CHEM@ پیام دهید...
5 ماه پیش در تاریخ 1403/01/26 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر