آموزش آشپزی و دستور پخت انواع غذا با توماس کلر
186 بار بازدید -
4 سال پیش
-
سرآشپز توماس کلر، در ادامه
سرآشپز توماس کلر، در ادامه کلاس آشپزی مسترکلس خود در جلسه دوم به نحوه پختن گوشت بیف، اردک، مرغ، خوک و گوساله میپردازد و مهارتهای طرز تهیه آنها را به شما نشان میدهد. یاد بگیرید که چگونه سرخ کنید، آبپز کنید، کباب کنید، به صورت ملایم بپزید و یا گریل کنید و در کنار آن چگونه با اعتماد به نفس کامل بهترین قسمت گوشت را برای هر شیوهای از پختن انتخاب کنید. در آخر نیز طریقه درست کردن سس و مایه مخصوص غذا که در آشپزخانه رستورانهای سرآشپز کلر ضروری هستند را بیاموزید.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/02/06 منتشر شده
است.
186
بـار بازدید شده