برداشت و فرآوری هل

زرعطار
زرعطار
783 بار بازدید - 3 سال پیش - هل یک دانه‌ی گیاهی معطر
هل یک دانه‌ی گیاهی معطر است که به ملکه‌ی ادویه‌ها معروف دارد. نوع سبز هل پرمصرف‌ترین و در میان سایر گونه‌ها بیشترین و تندترین بو را دارند. خاستگاه آن جنوب شرق آسیا است و تقریبا 80% هل مصرفی دنیا در هند تولید می‌شود. هم دانه و هم غلاف هل سبز عطر و طعم خوبی دارد و در خوراکی و شیرینی‌جات استفاده می‌شوند. کشورهای عربی، خاورمیانه، هند، پاکستان و ایران (سیستان بلوچستان) از جمله بیشترین مصرف کنندگان این دانه‌های معطر هستند. http://attarmarket.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%d8%b9%d8%b1%d9%82-%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%84-500-%d8%b3%db%8c-%d8%b3%db%8c/
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/08 منتشر شده است.
783 بـار بازدید شده
... بیشتر