طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی (پولکدار) به سبک رستوران کی اف سی
148.1 هزار بار بازدید -
5 سال پیش
-
مواد لازم:
گوشت مرغ ۵۰۰
مواد لازم:
گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
آرد ساده سفید ۱۰ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ساده سفید نیم کلیو
آب گاز دار ساده ۲۰۰ میلی لیتر
پودر فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۲ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک به میزان لازم
5 سال پیش
در تاریخ 1398/12/28 منتشر شده
است.
148,194
بـار بازدید شده