طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی (پولکدار) به سبک رستوران کی اف سی

پیکاچو
پیکاچو
148.1 هزار بار بازدید - 5 سال پیش - مواد لازم: گوشت مرغ ۵۰۰
مواد لازم: گوشت مرغ ۵۰۰ گرم آرد ساده سفید ۱۰ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲ عدد آرد ساده سفید نیم کلیو آب گاز دار ساده ۲۰۰ میلی لیتر پودر فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری پودر پیاز ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری) نمک به میزان لازم
5 سال پیش در تاریخ 1398/12/28 منتشر شده است.
148,194 بـار بازدید شده
... بیشتر