آموزش آشپزی: دلمه هویج

123پز
123پز
87 بار بازدید - 4 سال پیش - مواد لازم: پوره سیب زمینی
مواد لازم: پوره سیب زمینی و هویج 2 پیمانه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری گوشت چرخ شده 100 گرم آرد سوخاری 1 پیمانه تخم مرغ 1 عدد آب مرغ ½ پیمانه تخم مرغ هم زده 2 عدد نمک، فلفل، زعفران و روغن به مقدار لازم پیاز خردشده 1 عدد جعفری خرد شده 3/1 پیمانه طرز تهیه: ابتدا پوره سیب زمینی و هویج، تخم مرغ، زعفران، فلفل و نمک را به خوبی ورز داده و کنار می گذاریم. سپس پیاز، گوشت و رب را در روغن تفت داده و زعفران، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم و در آخر آب مرغ ریخته و درب تابه را می گذاریم تا بپزد. در آخر پخت جعفری را اضافه کرده و تفت می دهیم. از مخلوط هویج، کف دست پهن کرده و داخل آن مخلوط گوشت را می ریزیم و بعد به شکل گرد فرم می دهیم. سپس دلمه ها را در تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده و بعد در روغن سرخ کرده و سرو می کنیم.
4 سال پیش در تاریخ 1399/12/03 منتشر شده است.
87 بـار بازدید شده
... بیشتر