فوت فن سرخ کردن بادمجان

آشپزی حدیث
933 بار بازدید - 2 سال پیش - فوت سرخ کردن بادمجون یکی
فوت سرخ کردن بادمجون یکی از خوشمزه‌ها بادمجونه،توی این پست بهت میگم چجوری بادمجون رو سرخ کنی که کم روغن ببره مراحل انجام کار بادمجون رو بعد از پوست گرفتن،نیم ساعت داخل آب و نمک میزاریم و بعد با دستمال کامل خشک میکنیم ۱قاشق ماست با کمی نمک،روی بادمجونا رومال میکنیم،این کار باعث میشه هم کم روغن مصرف شه هم خوشمزه شه میتونین پیاز رو رنده کنین با گوشت چرخکرده قلقلی کنین،به صورت نگینی نباشه گوجه رنده شده به دلخواه،اگه دوست دارین طعم گوجه زیاد حس بشه حتما اضافه کنین
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/08 منتشر شده است.
933 بـار بازدید شده
... بیشتر