آموزش آشپزی: املت تونسی
8.4 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
مواد لازم:
گوجه فرنگی ...
مواد لازم:
گوجه فرنگی ... 3 عدد
تخم مرغ ... 3 عدد
فلفل قرمز خردشده ... 1 عدد
فلفل دلمه ای خردشده... ½ عدد
سیر رنده شده... 4 حبه
پیاز خردشده... 1 عدد
کره... 50 گرم
پنیر فتا ... 150 گرم
زیره سبز و تخم گشنیز ... به مقدار لازم
نمک و جعفری خردشده... به مقدار لازم
روغن... به مقدار لازم
طرز تهیه:
به ترتیب کره، روغن، پیاز، فلفل دلمه ای، فلفل قرمز، گوجه، سیر، زیره، تخم گشنیز، نمک، تخم مرغ، جعفری و در آخر پنیر را اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم. وقتی تخم مرغ ها خودش را گرفت سرو می کنیم.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/11/15 منتشر شده
است.
8,431
بـار بازدید شده