پخت خشت های خشک شده در کوره آجر پزی

https://www.iran-niaz.com
https://www.iran-niaz.com
1.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - تهیه آجر یا به عبارتی
تهیه آجر یا به عبارتی آجرپزی : بعد از خشک شدن خشت‌ها در کوره چیده می‌شوند. نحوه چینش خشت‌ها باید به گونه ای باشد که گازهای داغ و شعله با به راحتی بتوانند از میان آن‌ها عبور کنند. آجرپزی یعنی گرما دادن به آجر به شکلی که آب تبلور خاک رس بپرد و دانه‌های خاک به خوبی به هم بچسبند و جسم سختی به وجود آورند. درجه‌ای که برای پخت آجر استفاده می شود از ۸۰۰_ ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد است و مدت پخت با توجه به نوع کوره و نحوه رساندن حرارت به خشت‌ها از یک الی هفت روز متغیر است.
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/18 منتشر شده است.
1,341 بـار بازدید شده
... بیشتر