پخت خشت های خشک شده در کوره آجر پزی
1.3 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
تهیه آجر یا به عبارتی
تهیه آجر یا به عبارتی آجرپزی :
بعد از خشک شدن خشتها در کوره چیده میشوند. نحوه چینش خشتها باید به گونه ای باشد که گازهای داغ و شعله با به راحتی بتوانند از میان آنها عبور کنند. آجرپزی یعنی گرما دادن به آجر به شکلی که آب تبلور خاک رس بپرد و دانههای خاک به خوبی به هم بچسبند و جسم سختی به وجود آورند.
درجهای که برای پخت آجر استفاده می شود از ۸۰۰_ ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد است و مدت پخت با توجه به نوع کوره و نحوه رساندن حرارت به خشتها از یک الی هفت روز متغیر است.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/05/18 منتشر شده
است.
1,341
بـار بازدید شده