باریستا، 3 اشتباه رایج باریستا های تازه کار
326 بار بازدید -
3 سال پیش
-
باریستا، 3 اشتباه رایج باریستا
باریستا، 3 اشتباه رایج باریستا های تازه کار بیشتر کارآموزان دورهی باریستا فعالیت خود را از یک کافی شاپ آغاز میکنند. اما من از یک آکادمی قهوه در ونزوئلا به نام Carbone Espresso شروع به کار کردم. مربی من چند کتاب به من پیشنهاد کرد تا بتوانم اصول اولیهی قهوه را فرا بگیرم.
اولین هفته تمامی اطلاعات را گویی که بلعیدم و هر روز مطلبی جدید آموختم. بعد از تقریباً یک ماه تمام کتابهایی که مربی برای من فهرست کرده بود را کامل خوانده بودم. حسی که بعد از آن در من به وجود آمد، ناامیدی بود. احساس کردم مسیرم را گم کردم. سرعت همه چیز بعد از آن موج مطالعه انگار کم شده بود و من دیگر در حال یادگیری نبودم.
اکنون این مطلب را درک میکنم که نمیتوانیم خیلی سریع همهی مطالب را فرا بگیریم. من به زمین مسطحی رسیده بودم اما هنوز در حال جذب اطلاعات بودم، اما این بار کمتر. چیزی که باید در نظر بگیرید این است که هرچقدر جلوتر میروید باید خود را برای پیشرفتهای آهسته تر آماده کنید.
(آموزش های بیشتر)
https://instagram.com/cafeamozsh?utm_medium=copy_link
3 سال پیش
در تاریخ 1400/10/17 منتشر شده
است.
326
بـار بازدید شده