ژامبون خانگی
600 بار بازدید -
2 سال پیش
-
تو خونه بدون کاور خیلی
تو خونه بدون کاور خیلی اسون کالباس درست کن کپشن رو بخون حتما
این کالباس فوق العاده خوشمزه ست و راحت درست میشه
مواد لازم برای کالباس
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
ادویه ها:فلفل قرمز،پاپریکا، اویشن ۱ ق چ از هرکدوم / جوز هندی کمی،پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ، نمک ۱ و ۱/۴ ق غ،تخم گشنیز ۱ ق غ
آرد گندم ۲/۵ ق غ
نشاسته گندم ۲ ق غ
آب ۶۰ گرم
روغن ۷۵ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پسته خام به مقدار لازمم قارچ رو باید بلانچ کنید اموزش بلانچ کردن رو تو پست آینده میزارم گذاشتم هست
پسته رو کمی داخل اب خیس کنید .
قارچ بلانچ شده و فلفل دلمه ای و پسته رو روی دستمال بزارید تا خشک بشه اصلا اب نداشته باشه.
از قالب تفلون استفاده کنید و اگه قالبتون میچسبه داخلش سلفون بکشید.
قالب رو تا جایی پر کنید که نیم سانتی متر فضای خالی داشته باشه و روی قالب رو با فویل بپوشونید.
به مدت ۱:۳۰ ساعت داخل فر با دمای ۱۴۰
وقتی که کالباس سرد شد داخل یخچال بزارید حداقل ۸ ساعت بمونه بعد میل کنید البته من بیشترش رو وقتی گرم بود خوردم
مدت نگهداری ۳-۴ روز داخل یخچال و یک ماه در فریزر
2 سال پیش
در تاریخ 1401/06/06 منتشر شده
است.
600
بـار بازدید شده