دوره شیرینی تر | شیرینی ناپلئونی

دهکده کیک خانگی
دهکده کیک خانگی
68 بار بازدید - 3 ماه پیش - آموزش #شیرینی_ناپلئونی با دستور سرکار
آموزش #شیرینی_ناپلئونی با دستور سرکار خانم عباسی ناپلئونی راحت و لذیذ تقدیم نگاه هنرمندتون ششمین آیتم از آموزش رایگان شیرینی تر مواد لازم 1. خمیر هزارلا یک بسته 2. خامه قنادی ۵۰۰ گرم 3. پودر پسته به میزان لازم (و به دلخواه) 4. گل محمدی به میزان لازم (و به دلخواه) مراحل تهیه، توی فیلم گفته شده️ نکات مربوط به شیرینی ناپلئونی این مواد برای ۱۴ عدد شیرینی است خمیر رو از شب قبل از فریزر بیرون بیارید و داخل یخچال بذارید اگر فراموش کردید می‌تونید دو ساعت قبل اون رو توی محیط اتاق بذارید خمیر نباید گرم بشه فقط کافیه یخش آب بشه️ فر رو ۲۰ دقیقه از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید ، شیرینی ها رو بذارید داخلش و بعد از ۱۲ دقیقه‌ دمای فر رو به ۱۸۰ درجه تغییر بدین و بذارید ۱۲ دقیقه دیگه شیرینی ها بپزه اون اضافات خمیر رو بعد از پخت خُرد میکنیم برای غلتوندن شیرینی ها داخلش؛ بعد از خامه کشی قبل از سرو ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه تا خوشمزه‌تر بشه هنگام کار با این خمیر باید سرعت عمل بالا باشه و در جای خنک انجام بشه چون اگر محیط گرم باشه لایه های خمیر به هم می‌چسبند و دیگه خمیر پف نمی‌کنه برای دیدن اصولی ترین دستورهای کیک و شیرینی، به کانال بزرگ دهکده کیک بپیوندید️ @dehkade_cake_home
3 ماه پیش در تاریخ 1403/04/16 منتشر شده است.
68 بـار بازدید شده
... بیشتر