نحوه پخت خورشت تره محلی کردستان؛ رقیب سرسخت خورشت قرمه سبزی

عصر ایران
عصر ایران
0 بار بازدید - ماه قبل - در این ویدئو یک آشپز
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: یک عدد پیاز متوسط، تره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم، گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم، لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه، رب نارنج ۱ تا ۲ قاشق چایخوری و نمک و فلفل و زردچوبه این خورشت را درست می‌کند.
ماه قبل در تاریخ 1403/05/16 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر