کارگاه آموزشی : اصول پایه و مقدماتی سردنوش ها(میکسولوژی)
5 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
کارگاه1: گارنیش ها و سیروپ
کارگاه1: گارنیش ها و سیروپ ها در سرد نوش ها
Glass Garnish Art Syrups
…..
عنوان دوره اصلی : بار سرد(بارتندری و میکسولوژی)
***************
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
تهیه سس شکلات، شیر عسلی و کارامل
آموزش چندین شیوه آماده سازی گارنیش ها
Buubles,Pearls,Friut Dihydrates,Caramel Isomalds,tuile,Sago tuile,….
اصول تهیه انواع سیروپ وتمپر سیروپ ها و افزودنی های نگهدارنده مجاز
اصول استاندارد سازی تولید و قیمت تمام شده ، افزایش عیار استاندارد
inنکته اجرایی : هنر آرائیدن لیوان های نوشیدنی یکی از مهارت های پایه هر بارتندر یا میکسولوژیست می باشد. در این کارگاه موارد تزئین آماده سازی و در تولید و ارائه انواع نوشیدنی بکار خواهند گرفت.
مدرس دوره : لاله شفیعی
__________
تاریخ کارگاه : سه شنبه 9 امرداد 1403
ساعت کلاس: ساعت 9 الی 11
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دوره: Workshop
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ – ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
______________
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/05/07 منتشر شده
است.
5
بـار بازدید شده