آموزش تصویری و ساده کیک یزدی در خانه؛ به ضیافتی شیرین دعوتید!
29 بار بازدید -
3 ماه پیش
-
کیک فنجانی، یه انتخاب عالی
کیک فنجانی، یه انتخاب عالی برای یه عصرونه یا میان وعده خوشمزه و یه پذیرایی شیک و دوستداشتنیه. درست کردنش هم خیلی سادست و نیاز به فر نداره.
تو این آموزش، قدم به قدم با شما هستیم تا یه کیک فنجونی فوقالعاده بپزیم.
مواد لازم:
آرد: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ½ پیمانه
روغن مایع: ¼ پیمانه
وانیل: ½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ¼ قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
مراحل پخت:
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
در یه کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط کنید.
در یه کاسه دیگه، تخم مرغ، شیر، روغن و وانیل رو با همزن بزنید تا یکدست بشن.
مخلوط مواد خشک رو به تدریج به مخلوط مواد ترش اضافه کنید و هم بزنید تا فقط مخلوط بشن.
مایه کیک رو توی قالبهای کاپ کیک بریزید، تا حدود ¾ هر قالب پر بشه.
قالبها رو توی سینی فر بذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون فرو رفته وسط کیک تمیز بیرون بیاد، بپزید.
بعد از پخت، بذارید کیکها خنک بشن و بعد با سس شکلات، خامه یا هر نوع تزیین دلخواه دیگه تزیینشون کنید.
نکات:
برای یه طعم شکلاتی، میتونید ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو به مواد خشک اضافه کنید.
میتونید از میوههای تازه، ترافل، چیپس شکلات و ... برای تزیین کیکها استفاده کنید.
اگه فر ندارید، میتونید کیکها رو توی یه قابلمه با شعلهپخشکن بپزید. برای این کار، یه قابلمه رو تا نصف آب پر کنید، بذارید بجوشه، بعد قالبها رو توی قابلمه بذارید و درب قابلمه رو ببندید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون فرو رفته وسط کیک تمیز بیرون بیاد، بپزید.
3 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/03 منتشر شده
است.
29
بـار بازدید شده