طرز تهیه خلال پسته/طرزتهیه پودر پسته/خلال پسته خانگی/پودر پسته خانگی/پسته تازه

ستاره کوکینگ
ستاره کوکینگ
42 بار بازدید - 2 روز پیش - خلال و پودر پسته: به
خلال و پودر پسته: به هراندازه که نیاز هست پسته ی تازه تهیه کنید.پوست رنگی و اولیه ی پسته را بگیرید،همینطور پوسته ی دوم که سخت هست تا به مغز پسته برسیم. مغز پسته را در قابلمه ای ریخته،به اندازه ای آب اضافه میکنیم که پسته ها در آب غوطه ور شوند.قابلمه را روی شعله ی گاز قرار میدهیم،تا آب گرم شود. زمانیکه از کناره های قابلمه آب شروع به جوشیدن کرد،پسته ها را از این آب درآورده و به ظرف حاوی آب سرد و یخ منتقل میکنیم.۲ تا۳ دقیقه مغز پسته ها در این آب بمانند.بعدازآن پسته ها را از آب سرد جدا کرده و در یک آبکش قرار میدهیم. سپس با دست،پوست نازک مغزها را میگیریم و بعد آنها را یا به صورت خلالی خورد میکنیم یا به صورت دو لپه در می آوریم.خلال ها و لپه های پسته را روی پارچه ی نخی تمیز،پهن کرده،در محیط خانه و به دور از نور خورشید.در معرض باد پنکه و کولر قرارمیدهیم تا زودتر خشک شوند. لپه ها را به صورت پودر در می آوریم، و سپس پودر پسته و خلال پسته را در ظرف های شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. #پودر_پسته #خلال_پسته_خانگی #خلال_پسته #پسته #آپارات #ستاره_کوکینگ
2 روز پیش در تاریخ 1403/07/08 منتشر شده است.
42 بـار بازدید شده
... بیشتر