کارگاه آموزشی: ” خورش های ایرانی"
13 بار بازدید -
5 ماه پیش
-
.
عنوان دوره :
کارگاه
.
عنوان دوره :
کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE
______
***************
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
نکات فنی و پخت خورش های ایرانی
مرغ ناردونی
خوراک ماهیچه
پیچاق قیمه
مسمن بادمجان
آلو اسفناج
*****************
.
نکته اجرایی : در این کارگاه آموزشی با هدف حفظ و نگرش مدرن و با اصول زیبا شناختی خورش های ایرانی را عرضه خواهیم کرد.
مدرس دوره : لاله شفیعی
__________
تاریخ کارگاه : دوشنبه 3 اردی
5 ماه پیش
در تاریخ 1403/02/01 منتشر شده
است.
13
بـار بازدید شده