دستگاه نان سنگک بدون شاطر

nanva_market
nanva_market
737 بار بازدید - 8 ماه پیش - https://nane-salem.ir/fa/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D9%86%DA%AF%DA%A9-%D9%BE%D8%B2%DB%8C/ دستگاه پخت نان سنگک
https://nane-salem.ir/fa/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D9%86%DA%AF%DA%A9-%D9%BE%D8%B2%DB%8C/ دستگاه پخت نان سنگک بدون شاطر یک دستگاه صنعتی است که فرایند پخت نان سنگک را به طور کامل به صورت اتوماتیک انجام می‌دهد. این دستگاه از اجزای مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از: نان سنگک مخزن خمیر: این مخزن برای نگهداری خمیر نان سنگک طراحی شده است. میکسر: این دستگاه برای مخلوط کردن خمیر نان سنگک استفاده می‌شود. شاطر اتوماتیک: این دستگاه برای پهن کردن خمیر نان سنگک استفاده می‌شود. فر: این دستگاه برای پخت نان سنگک استفاده می‌شود. دستگاه پخت نان سنگک بدون شاطر دارای مزایای زیادی نسبت به روش پخت سنتی نان سنگک است. از جمله مزایای این دستگاه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: پخت سریع و بهینه نان: این دستگاه می‌تواند در هر ساعت حدود ۱۰۰۰ عدد نان سنگک را به طور کامل پخت کند. این در حالی است که پخت نان سنگک به روش سنتی حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌برد. تولید نان با کیفیت بالا: این دستگاه می‌تواند نان سنگک با کیفیتی تولید کند که از نظر اندازه، شکل و کیفیت پخت مشابه نان سنگک سنتی است. کاهش نیروی انسانی: استفاده از این دستگاه باعث کاهش نیروی انسانی مورد نیاز برای پخت نان سنگک می‌شود. صرفه جویی در انرژی: این دستگاه به دلیل استفاده از سیستم‌های گرمایشی مدرن، باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می‌شود. دستگاه پخت نان سنگک بدون شاطر در اندازه‌ها و ظرفیت‌های مختلفی تولید می‌شود. قیمت این دستگاه بسته به ظرفیت، امکانات و کیفیت آن متفاوت است. دستگاه تولید نان سنگک ماشینی دستگاه تولید نان سنگک ماشینی به دو نوع تونلی و دوار تقسیم می‌شود. دستگاه تولید نان سنگک تونلی شامل یک محفظه تونلی شکل است که از دو طرف با مشعل‌های حرارتی احاطه شده است. خمیر آماده شده به صورت تک تک یا چند تایی درون تونل قرار می‌گیرد و در معرض حرارت قرار می‌گیرد. زمان پخت نان سنگک در دستگاه‌های تونلی معمولاً بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است. دستگاه تولید نان سنگک دوار شامل یک محفظه دوار است که از درون با مشعل‌های حرارتی احاطه شده است. خمیر آماده شده به صورت یکنواخت بر روی سطح دایره‌ای شکل محفظه قرار می‌گیرد و به همراه محفظه به دور خود می‌چرخد. زمان پخت نان سنگک در دستگاه‌های دوار معمولاً بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. دستگاه‌های تولید نان سنگک
8 ماه پیش در تاریخ 1402/10/21 منتشر شده است.
737 بـار بازدید شده
... بیشتر