طرز تهیه پیتزا با خمیر خونگی

کوک‌علوی
کوک‌علوی
195 بار بازدید - 4 سال پیش - مواد لازم خمیرپیتزا instagram;cook_alaviii آرد۳۳۰
مواد لازم خمیرپیتزا instagram;cook_alaviii آرد۳۳۰ گرم خمیر مایه ۵گرم تخم مرغ کوچک یک عدد شیر ۶۰ گرم اب تقریبا ۱۰۰ گرم بهبود دهنده ۲ گرم(قابل حدف) شکر ۸ گرم روغن مایع یا کره ۱۰گرم نمک ۳ گرم ابتداکل خمیرمایه را با ۶۰گرم از اب دستور و نصف قاشق از شکر دستورترکیب میکنیم (اب کاملا ولرم باشد به هیچ وجه سرد یا داغ نباشد)و رویش را میپوشانیم بمدت ۸_۱۰دقیقه زمان میدهیم تا کاملا پف کندو عمل بیاید خمیر مایه که عمل آمد در ظرفی دیگر ارد را الک کردو مواد خشک را به ان اضافه کنید (باقیمانده شکر_نمک_بهبود دهنده) باهم ترکیب کنید و بعد تخم مرغ را اضافه کنیدوسپس خمیر مایه عمل امده رو اضافه کنید و بعد شروع کنید به ترکیب کردن ودراین زمان شیربدمای محیط رسیده را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود.اگه خمیر با شیر جمع نشد کم کم اب اضافه کنید تا زمانی این کار را ادامه دهید که خمیر جمع شود .(همینکه خمیر جمع شد کافی هست و بیشتر اب یا شیر اضافه نکنید چون خمیر شل میشود و مجبور میشوید ارد اضافه کنید اینکارموجب افت کیفیت خمیر شما میشود) زمانی ک خمیر جمع شد ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید و بعد کره یا روغن را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر ورز دهید ورز که کامل شد تست خمیر را انجام دهید(برای تست خمیر تکه ای از خمیر را بردارید و اهسته له جهتهای مختلف بکشید تا خمیر کاملا نازک شود اگر خمیر سریع پاره شد یعنی هنوز نیاز به ورز دارد)اگر ورز کامل بود خمیر را به صورت یک چانه بزرگ در اورده و رویش را نایلونی که خیلی کم چرب کرده اید بکشید. ده دقیقه استراحت اولیه بدهید و بعد از ان خمیر راه به چانه های ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرمی تقسیم کنید و مجدد رویش را با نایلون چرب شده بکشید(به هیچ وجه خمیر را نکشید و ان را با چاقو یا کاردک برش بدهید) سپس به خمیر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت میانی بدهید بعد از استراحت میانی سطح کار را ارد پاشی کنید خمیر را باز کنید اگه میخواهید نان پیتزا شما نازک باشد به قطر ۲میلیمتر اگر قطور میپسندید به قطر ۳تقریبا ۴میلیمتر باز کنید قالب را چرب کنید و خمیر را داخل قالب فیکس کنید(مطابق فیلم) تقریبا دو سانت از دیواره قالب خمیر گرفته شود بعد روی خمیر را بپوشانید وبرای استراحت نهایی در دمای محیط به مدت نیم ساعت تا یک ساعت قرار دهید تا حجمش کاملا دو برابر شود و خمیر پف کند سپس خمیر را چنگال بزنید و داخل فر با دمای ۲۰۰درجه در حد ۳ الی ۴دقیقه بگذارید تا فقط خمیر خودش را بگیرد( به هیچ عنوای رو و کف خمیر رنگ نگیرد) سپس از داخل فر خارج کرده تا کمی خنک شود کف قالب را سس کچاب بکشید و روی سس کچاب ۳۰ الی ۵۰ گرم پنیر پیتزا بریزید و اویشن بپاشیدومواد میانی رابریزید و روی مواد میانی مواد تزیین را بریزید (فلفل دلمه خیلی ریز خرد کنید و قارچ را خیلی نازک ورق کنیدکه اب نندازد)و روی مواد تزیین یک لایه خیلی قطور پنیر پیتزا بزنید برای یک قالب سایز ۲۵ تقریبا ۱۷۰ تا۲۰۰گرم پنیر پیتزا بریزید وبعد مجدد رویش اویشن بپاشید و در صورت دلخواه با گوجه نازک ورق شده وزیتون اسلایسی و ذرت تزیین کنید و در فر ۲۰۰درجه بمدت ۱۰ _۱۲ دقیقه بگذارید تاپنیر باز وقهوه ای رنگ شود اگر پنیربعد از ۱۰دقیقه رنگ ۲_۳دقیقه گریل را روشن کنید بعد از پخت از قالب خارج کرده و برش بدهید نوش جان *این خمیر دوپخت هست یعنی دوبار داخل فر میرود **شمامیتوانید این خمیر را تا مرحله پخت اول انجام بدهید وزمانی که خمیر خودش راگرفت و از فر خارج شدوخنک شد داخل نایلون بگذارید و فریزکنید و در زمان نیاز از فریزر خارج کنید و استفاده کنید (مثل خمیرهای اماده بازاری*) مواد میانی گوشت چرخکرده ۱۲۰ پیازالی ۱۵۰ گرم پیاز متوسط یک عدد روغن به میزان لازم کوکتل ۲عدد پنیر پیتزا ۱۷۰ الی ۲۲۰ گرم (میزان پنیرسلیقه ای هست) ادویه ونمک و فلفل به میزان لازم رب یا سس کچاب یک قاشق مرباخوری پیاز را باکمی روغن تفت بدهید و ادویه اضافه کنید گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنیدو تفت بدهید و بعد کوکتل نگینی خرد شده را اضافه کنید و مجدد تفت بدهید تست نمک وفلفل انجام دهید ودر اخر یک قاشق مرباخوری رب یا سس کچاپ اضافه کنید وتفت بدهید و حرارت را خاموش کنید تا خنک شود(روغن مواد کاملا کم باشد)مواد تزیین قارچ خیلی نازک ورق شده ۱۵ الی ۲۵ گرم فلفل دلمه نگینی ۱۰ گرم ذرت ۱۰ گرم زیتون ۱۰ گرم (درصورت تمایل) آویشن به میزان لازم نوش جان
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/11 منتشر شده است.
195 بـار بازدید شده
... بیشتر