طرز تهیه پیتزا کالزونه

کافه پرپر
کافه پرپر
2.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - بازنشر مانعی ندارد ولی دانلود
بازنشر مانعی ندارد ولی دانلود و کپی خود ویدیو و گذاشتن آن در کانال های دیگر ممنوع است و پیگرد قانونی دارد برای خمیر: ۶ ق.غ سرخالی خمیر مایه رو با دو لیوان آرد مخلوط کنید و دو ق.غ سرخالی شکر اضافه کنید و ۱۰ مین بزارید بمونه روی ظرف هم بپوشونین. بعدش بهش ۶ لیوان آرد اضافه کنید و ورز بدید مثل فیلم... بعد دوباره روش رو بپوشونین و بزارین کم کم ۱ ساعت جای گرم استراحت کنه، بعدش دوباره خمیر رو ورز بدید و ۱ لیوان آرد هم بزارین بغل دستتون که هی حین ورزدادن ازش استفاده کنید. بعدشم که تقسیم کنید و باز کنید خمیرها رو نصفش رو حالا ملاتی (درست نوشتم؟!) که دوست دارید بریزید با پنیر نصف دیگه خمیر رو بیارید روش. من روش از اون یکم آبی که ملاتی داشت زدم و یه ذره پنیر ریختم. بعدشم که بزارید تو فر حالا تایم و درجه هر فری برای نون پیتزا فرق داره دیگه مطمئنم فر خودتون دستتونه مواد داخل هم دلبخواه
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/15 منتشر شده است.
2,335 بـار بازدید شده
... بیشتر