طرز تهیه حلیم بادمجان خانگی با بهترین رسپی و طعم
4.3 هزار بار بازدید -
پارسال
-
امروز می خوام یه غذا
امروز می خوام یه غذا بهتون آموزش بدم که هم می تونه فینگرفود باشه، هم دسر هم پیش غذا و هم یه غذا عالی و خوشمزه
حلیم بادمجان یکی از بهترین غذاها و پیش غذاهایی که می تونید درست کنید و از طعم عالیش لذت ببرید
بهتون قول می دم هر کس حلیم بادمجان به روش من بخوره عاشق طعمش می شه و دستور پختش ازتون میپرسه.
طرز تهیه حلیم بادمجان به روش شیدا:
intro 00:00
گوشت راسته: 250 گرم 00:25
فلفل، زردچوبه، دارچین 00:34
عدس: 150 گرم 00:53
لوبیا قرمز: 150 گرم 01:10
برنج: 100 گرم 01:20
بادمجان: 500 گرم 01:31
نمک: 01:37
پیاز: 250 گرم 02:02
نمک، زردچوبه 02:16
سیر خرد شده: 30 گرم 02:35
زردچوبه 02:41
نعنا خشک شده: 50 گرم 02:45
کشک: 1 پیمانه 02:51
کره: 50 گرم 03:22
آبگوشت: 1 لیوان 04:09
پارسال
در تاریخ 1402/04/26 منتشر شده
است.
4,347
بـار بازدید شده