طرز تهیه حلیم بادمجان خانگی با بهترین رسپی و طعم

آشپزی آسان
آشپزی آسان
4.3 هزار بار بازدید - پارسال - امروز می خوام یه غذا
امروز می خوام یه غذا بهتون آموزش بدم که هم می تونه فینگرفود باشه، هم دسر هم پیش غذا و هم یه غذا عالی و خوشمزه حلیم بادمجان یکی از بهترین غذاها و پیش غذاهایی که می تونید درست کنید و از طعم عالیش لذت ببرید بهتون قول می دم هر کس حلیم بادمجان به روش من بخوره عاشق طعمش می شه و دستور پختش ازتون میپرسه. طرز تهیه حلیم بادمجان به روش شیدا: intro 00:00 گوشت راسته: 250 گرم 00:25 فلفل، زردچوبه، دارچین 00:34 عدس: 150 گرم 00:53 لوبیا قرمز: 150 گرم 01:10 برنج: 100 گرم 01:20 بادمجان: 500 گرم 01:31 نمک: 01:37 پیاز: 250 گرم 02:02 نمک، زردچوبه 02:16 سیر خرد شده: 30 گرم 02:35 زردچوبه 02:41 نعنا خشک شده: 50 گرم 02:45 کشک: 1 پیمانه 02:51 کره: 50 گرم 03:22 آبگوشت: 1 لیوان 04:09
پارسال در تاریخ 1402/04/26 منتشر شده است.
4,347 بـار بازدید شده
... بیشتر