آموزش بامیه بازاری

rose.cake.67
rose.cake.67
0 بار بازدید - 2 سال پیش - رای درست کردن #بامیه ترد
رای درست کردن #بامیه ترد و بازاری باید حتما چند نکته رو رعایت کنید پس ویدیو رو تا آخر ببینید و پیشنهاد میکنم با این روش حتما امتحانش کنید چون بهترین بامیه رو با این دستور میتونید درست کنید مواد لازم: ۱ پیمانه آب ۱ پیمانه سر پر آرد ( ۱۲۵ گرم) ۲۰ گرم کره ۲ عدد تخم‌مرغ ۱ ق غ شربت بار ( اختیاری) من نزدم کمی وانیل آب رو با حرارت زیاد بذارید جوش بیاد که تبخیر نشه موقع اضافه کردن آرد شعله رو کم کنید روی شعله ملایم مواد رو با لیسک یا قاشق چوبی مدام هم بزنید تا خمیر نرمی در ظرف جمع بشه حدود ۸ ال ۱۰ دقیقه خمیر رو روی شعله ملایم مدام باز و بسته کنید تا رطوبت خمیر کاملا گرفته بشه هر چی رطوبت خمیر بیشتر گرفته بشه بامیه تردتری خواهید داشت بعد از اینکه خمیر کمی از دما افتاد تخم‌مرغ اولی رو اضافه کنید تخم مرغ دونی رو کم کم اضافه کنید و هر دفعه خمیر رو تست کنید تا خمیر چسبناکی بدست بیاد بامیه ها رو توی روغن سرد برش بزنید به اندازه ای بامیه توی روغن بریزید که جا برای پف کردنشون باقی بمونه بامیه رو حتما با شعله ملایم سرخ کنید اوایل سرخ کردن بامیه ها رو با قاشق هم نزنید تا فرمش رو از دست نده برای من حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان برد تا کاملا سرخ شدن بامیه های داغ رو توی شربت بار که از قبل آماده شده و خنک شده بریزید ۲ الی ۳ دقیقه توی شربت بار نگه دارید تا شربت به خودشون بره دستور تهیه شربت بار بدون شکرک زدن رو میتونید توی ویدیوی مربوط به زولبیا ببینید #ماه_رمضان #زولبیا #بامیه #گوشفیل#آموزش_شیرینی
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/25 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر