طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری که به داغ زدن نیاز نداره/شیرینی نارگیلی/ نارگیلی

آشپزی رویا|Ashpazi roya
آشپزی رویا|Ashpazi roya
59.4 هزار بار بازدید - پارسال - طرز تهیه شیرینی نارگیلی/ شیرینی
طرز تهیه شیرینی نارگیلی/ شیرینی نارگیلی/شیرینی عید /طرز تهیه شیرینی نارگیلی با رسپی کارگاهی و خانگی رسپی خانگی ۱۰۰ گرم نارگیل چرب ۱۸۰ گرم خاکه یا پودر قند ۷۰ گرم روغن مایع داغ ۸۰ گرم سفیده تخم مرغ ۵ قطره آبلیمو رسپی کارگاهی ۱ کیلو نارگیل چرب ۱ کیلو ۸۰۰ خاکه قند ۸۰۰ گرم سفیده تخم مرغ ۷۰۰ گرم روغن مایع ۱۰ گرم آبلیمو ️️طرز تهیه مراحل اول سفیده و نارگیل با خاک قند میکس شود بعدش روغن مایه داغ رو بریزید سریع هم بزنید و بعد آب لیمو ۲ ساعت تو یخچال استراحت بدین! ️مرحله دوم آماده یه دونه قیف میزنیم و با درجه ۱۵۰میزاریمش تو فر و بعدش نگاه میکنیم چجوری شده اگه سرپا و ترک بزرگ داشت یعنی مایه نارگیلی مون سفت هست و خیلی کم بهش سفیده اضافه میکنیم و اگه پهن شد یعنی مایه نارگیلی مون شل هست و یکم بهش آرد برنج اضافه میکنیم توجه کنید این رسپی دقیق و تنظیمش کردم چون نوع نارگیل و كيفيتش فرق داره حتما یه دونه تست بزنید تا مطمئن بشین شل و سفتی مایه نارگیلی تون خوبه - درجه فر۱۵۰ مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه =========== و اما شیرینی نارگیلی به سبک زن برادرم حتما امتحان کنید عالیه، کافیه لینک زیر کلیک کنید! https://www.aparat.com/v/6rsEP ============ #شیرینی_نارگیلی#شیرینی_نارگیلی_بازاری#شیرینی_نارگیلی_پفکی#طرز_تهیه_شیرینی_نارگیلی#شیرینی_نارگیلی
پارسال در تاریخ 1402/04/15 منتشر شده است.
59,436 بـار بازدید شده
... بیشتر