طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری که به داغ زدن نیاز نداره/شیرینی نارگیلی/ نارگیلی
59.4 هزار بار بازدید -
پارسال
-
طرز تهیه شیرینی نارگیلی/ شیرینی
طرز تهیه شیرینی نارگیلی/ شیرینی نارگیلی/شیرینی عید /طرز تهیه شیرینی نارگیلی با رسپی کارگاهی و خانگی
رسپی خانگی
۱۰۰ گرم نارگیل چرب
۱۸۰ گرم خاکه یا پودر قند
۷۰ گرم روغن مایع داغ
۸۰ گرم سفیده تخم مرغ
۵ قطره آبلیمو
رسپی کارگاهی
۱ کیلو نارگیل چرب
۱ کیلو ۸۰۰ خاکه قند
۸۰۰ گرم سفیده تخم مرغ
۷۰۰ گرم روغن مایع
۱۰ گرم آبلیمو
️️طرز تهیه مراحل اول
سفیده و نارگیل با خاک قند میکس شود بعدش روغن مایه داغ رو بریزید سریع هم بزنید و بعد آب لیمو ۲ ساعت تو یخچال استراحت بدین!
️مرحله دوم
آماده یه دونه قیف میزنیم و با درجه ۱۵۰میزاریمش تو فر و بعدش نگاه میکنیم چجوری شده اگه سرپا و ترک بزرگ داشت یعنی مایه نارگیلی مون سفت هست و خیلی کم بهش سفیده اضافه میکنیم و اگه پهن شد یعنی مایه نارگیلی مون شل هست و یکم بهش آرد برنج اضافه میکنیم توجه کنید این رسپی دقیق و تنظیمش کردم چون نوع نارگیل و كيفيتش فرق داره حتما یه دونه تست بزنید تا مطمئن بشین شل و سفتی مایه نارگیلی تون خوبه - درجه فر۱۵۰ مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
===========
و اما شیرینی نارگیلی به سبک زن برادرم حتما امتحان کنید عالیه، کافیه لینک زیر کلیک کنید!
https://www.aparat.com/v/6rsEP
============
#شیرینی_نارگیلی#شیرینی_نارگیلی_بازاری#شیرینی_نارگیلی_پفکی#طرز_تهیه_شیرینی_نارگیلی#شیرینی_نارگیلی
پارسال
در تاریخ 1402/04/15 منتشر شده
است.
59,436
بـار بازدید شده