آموزش چنجه گردن گوسفند با سرخ کن بدون روغن

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
3.9 هزار بار بازدید - 6 ماه پیش - #چنجه_گردن_گوسفند_با_سرخ_کن_بدون_روغن مواد لازم: گردن گوسفند
#چنجه_گردن_گوسفند_با_سرخ_کن_بدون_روغن مواد لازم: گردن گوسفند ۱عدد کیوی ۲ عدد پیاز ۱ عدد نمک و فلفل به میزان لازم سس مایونز ۲ ق غ روغن زیتون نصف فنجان ابلیمو نصف فنجان طرز تهیه: با کمک نوک کارد،گوشت را از استخوان جدا کنید.از بالا به پایین،خیلی آرام استخوان کشی کنید.این کار کمی وقتگیره و به حوصله و دقت نیازه.من از گردن گوسفندی،یک کیلو گوشت جدا کردم. گوشت را به ابعاد مساوی برش بزنید.کیوی ها را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید.گوشت گردن،سفته.حتما از کیوی برای نرم شدن گوشت استفاده کنید.پیاز را حلقه ای برش بزنید و به گوشت اضافه کنید.نمک،فلفل،روغن زیتون ،آبلیمو و سس مایونز بریزید.کاملا با دست ماساژ بدید.گوشت را به مدت ۸ساعت مزه دار کنید تا کاملا نرم و‌پنبه ای بشه.بعد از ۸ساعت،گوشت ها را به سیخ بکشید.میتونید روی منقل،کباب کنید یا مثل من ،داخل سرخ کن بدون روغن با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .با این روش،گوشت کاملا میپزه و رویه کباب،برشته و طلائی میشه. نکته: اگر کیوی در دسترس نداشتید،دو عدد انجیر تازه رنده کنید. اگر انجیر تازه در دسترس نبود،انجیر خشک را با مقداری آب،چند ساعتی بخیسانید.بعد چرخ کنید تا پوره بشه و بعد به گوشت اضافه کنید نوش جان
6 ماه پیش در تاریخ 1402/09/25 منتشر شده است.
3,926 بـار بازدید شده
... بیشتر