چیکن بروستد مرغ پولکی

تفریح و سرگرمی
تفریح و سرگرمی
465 بار بازدید - 5 سال پیش - طرز تهیه .... شما میتونید
طرز تهیه .... شما میتونید از همه جای مرغ استفاده کنید ران یا سینه فرقی نداره با پوست یا بدون پوست فقط سعی کنید اگر از ران استفاده می کنید مرغ کوچک باشه تا مغز پخت بشه وگرنه حتما از قبل نیم پز کنید من از فیله استفاده کردم نیازی هم نیست که بکوبید تا نازک بشه اینطوری فیله خشک می شه مزه دار کردن مرغ....... یه پیاز بزرگ را رنده ریز کنید وابش را کاملا بگیرید با یک قاشق سرکه سفید و یک قاشق ابلیموی تازه و پودر سیر وپودر پیاز و پودر پاپریکا
5 سال پیش در تاریخ 1398/04/31 منتشر شده است.
465 بـار بازدید شده
... بیشتر