اکبر جوجه با کمترین روغن
634 بار بازدید -
3 سال پیش
-
اکبر جوجه یه غذای شمالی
اکبر جوجه یه غذای شمالی فوق العاده خوشمزه است که فقط یه مشکلی داره و اونم چرب بودن به علت سرخ شدن تو روغن زیاد هستش،اما امروز می خواهیم یه روشی بهتون آموزش بدیم که با حداقل روغن بتونید یه اکبر جوجه بازاری درست کنید
ما از ادویه پاستارمی استفاده کردیم که فوق العاده بود،فقط یه نکته که تو ویدیو نگفتم اونم اینه که اواخر پخت ادویه ها رو از قابلمه خارج کنید و فقط روغن بمونه چون بخواید خوب سرخ کنید میسوزه
راستی برای تهیه ادویه پاستارمی به سایت یا پیچ ما مراجعه کنید
www.keivanshop.ir
zaferan_keivan@
3 سال پیش
در تاریخ 1400/10/16 منتشر شده
است.
634
بـار بازدید شده