تاحالا مرغ نمکی امتحان کردین؟

Shahenda1
Shahenda1
108 بار بازدید - 2 سال پیش - همراه کوک مگ باشید تا
همراه کوک مگ باشید تا یکی ازجذاب ترین روشهای پخت رو یاد بگیرید یک مرغ کامل رو بشورین و شکمش رو کامل تمیز کنین چهار قاشق غذاخوری ماست یک قاشق غذاخوری سس مایونز نمک و فلفل و پاپریکا،پودر سیر و پیاز ،ادویه کاری ،کمی دارچین ،بریزین و مخلوط کنین مرغ رو به عصاره زعفرون کاملا آغشته کنید آب یک لیموترش تازه رو هم اضافه کنید حالا مرغ رو به سس کاملا آغشته کنین داخل شکم مرغ هم سس بزنین کمی رزماری و سیر له شده یا حریره سیر ،روی مرغ بزنین چون مایونز چرب هست من روغن نزدم حداقل ۱۲ ساعت داخل یخچال بزارین تا مزه دار بشه یک پیمانه برنج آبکش شده رو با مقداری عصاره زعفران سبزیجات معطر مثل جعفری،گشنیز،مرزه،شوید و یک قاشق غذاخوری زرشک مخلوط کنید شکم مرغ رو با مواد پر کنین ۷۵۰ گرم نمک رو با دو عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کنین کف ظرف مناسبِ فر، کمی نمک بریزین مرغ رو روی نمک ها بزارین پاها و بال های مرغ رو با خلال فیکس کنین مرغ رو به این صورت کاملا با نمک بپوشونید و کمی فشار بدین تا منسجم بشه به مدت دو ساعت داخل فر با دمای ۱۷۵ قرار بدین
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/03 منتشر شده است.
108 بـار بازدید شده
... بیشتر