شییرینی صدفی | شیرینی شربتی

رسپیدون | آموزش آشپزی
رسپیدون | آموزش آشپزی
756 بار بازدید - 3 سال پیش - RecipedooonE43 سلام سلام... اگه از
RecipedooonE43 سلام سلام... اگه از اکسپلور دارید این پست رو میبینید بهتون پیشنهاد می کنم یه سری به بقیه پست ها هم بزنید مطمئن باشید خوشتون میاد️ کل زمان آماده سازی️۵۵ دقیقه آماده سازی️۱۵ دقیقه پخت️۳۵ دقیقه با این مقدار مواد می توانید در مجموع ۳۰ عدد شیرینی دریافت کنید ️مواد مورد نیاز️ ️برای شربت️ ۳ لیوان شکر ۳ لیوان آب ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو ️برای خمیر️ ۲۵۰ گرم کره ۲ عددتخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری ارده ۱ لیوان آرد سمولینا ۱ لیوان گردو آسیاب شده ۱۰ گرم بکینگ پودر ۲ لیوان آرد ️آماده سازی️ ️شکر و آب رو روی حرارت قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا شکر ذوب بشه؛ اجازه میدیم شربت روی حرارت متوسط بجوشه بعد از اینکه شروع کرد به جوش اومدن ، اجازه میدیم ١٠ دقیقه دیگر با حرارت کم بجوشه؛ آب لیمو رو اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر می‌ذاریم تا بجوشه؛ سپس اجاق گاز راخاموش کرده و میذاریم شربت ما خنک شود. ️برای خمیر شیرینی صدفی، کره در دمای محیط، تخم مرغ و ارده رو ورز میدییم. دقت کنید که کره و تخم مرغی که استفاده میکنیم در دمای اتاق باشد، تا بتونیم آنها را به راحتی مخلوط کنیم. ️سپس آرد سمولینا و گردوی آسیاب شده اضافه کرده و باز هم ورز میدیم تا یک خمیر یکدست داشته باشیم؛ بکینگ پودر و مقداری آرد رو اضافه میکنیم و خمیرمون رو ورز میدیم. مقدار آرد بسته به مارک و نوع آرد، ممکن است کمی متفاوت باشد، بنابراین بهتر است به تدریج آن را اضافه کنید. خمیر شما باید یک قوام نرم داشته باشد که به دست نچسبد. با افزودن آرد زیاد خمیر را سفت نکنید ، در غیر این صورت ممکنه شیرینی ها شربت رو به خوبی به خودشون جذب نکنن. ️از خمیر به اندازه گردو برداشته و در کف دست شکل میدیم و با کمی فشار روی آن را صاف میکنیم؛ سپس روی سطحش با لیوان شیار های کوچیکی ایجاد میکنیم و پایینش رو کمی جمع میکنیم تا شکل صدف بشه. ️کف سینی فر رو با کاغذ روغنی میپوشونیم و به مدت ۳۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه ای که از قبل گرم کردیم میپزیم. ۲الی ۳ دقیقه بعد از بیرون آوردن شیرینی ها از فر ، شربت خنک شده رو بهش اضافه میکنیم. ️و در آخر بذارید شیرینی ها حداقل 3 تا 4 ساعت استراحت کنند تا شربت رو به خوبی به خودشون جذب کنند. نوش جان️ Credit:@nefisyemektarifleri
3 سال پیش در تاریخ 1400/07/07 منتشر شده است.
756 بـار بازدید شده
... بیشتر