طرز تهیه شامی گیلانی

میجان فود
میجان فود
4.4 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - یکی از غذاهایی که ما
یکی از غذاهایی که ما شمالی ها برای وعده افطاری و سحری تو ماه رمضان درست می کنیم شامی گیلانی هست که نه تنها بسیار لذیذ و خوشمزست بلکه خیلی هم مقویه و ساعات زیادی شما رو سیر نگه میداره گیلانی ها عادت دارن شامی رو با نون و پنیر و سبزی میخورن که علاوه بر این که این ترکیب خیلی خوشمزست بلکه بخش عمده ای از هِرَمِ غذایی رو کامل می کنه که این واسه روزه دارها عالیه شما میتونید علاوه بر ماه رمضان در طول سال هم این غذای لذیذ رو درست کنید چون شامی میتونه یه وعده غذایی کامل باشه مثلا شامی رو میتونید توی نون لقمه ای گرد به همراه مخلفاتی که دوست دارید لقمه کنید و سر کار ببرید و یا تو مسافرت ها با خودتون ببرید و نوش جان کنید تا ساعات طولانی سیر نگهتون داره مواد لازم شامی گیلانی : پانصد گرم گوشت پانصد گرم لپه یک عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی چهار عدد تخم مرغ چهار قاشق چای خوری زعفران دم کرده چهار قاشق غذاخوری سر پٌر آرد نخودچی نمک و فلفل و‌ زردچوبه به میزان لازم پیج اینستاگرام من: https://www.instagram.com/mijanfood/
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/20 منتشر شده است.
4,423 بـار بازدید شده
... بیشتر