آموزش آشپزی کیک پای سیب با خامه سوفله، ساده و بسیار خوشمزه!
396 بار بازدید -
پارسال
-
پای سیب با خامه سوفله،
پای سیب با خامه سوفله، در دهان شما آب می شود! ساده و بسیار خوشمزه!
خمیر: (قطر 20 سانتی متر)
آرد - 250 گرم
بکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری
کره - 90 گرم
نمک - یک خرج کردن
زرده تخم مرغ - 2 عدد
شکر - 40 گرم
لایه سیب:
سیب - 3 عدد (~ 500 گرم)
شکر - 40 گرم
آب لیمو 4-5 قاشق غذاخوری.
خامه - سوفله:
سفیده تخم مرغ - 2 عدد
شکر - 40 گرم
شکر وانیل - 1 قاشق چایخوری
ماست طبیعی (خامه ترش) - 400 گرم
نشاسته ذرت - 30 گرم
در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 ~ درجه فارنهایت) 40 تا 45 دقیقه بپزید.
========================
لطفا کانال دوم من رو هم دنبال کنید. خاطرات خنده دار، داستان های ترسناک واقعی و... رو توی این کانال میزارم:
https://www.aparat.com/kidishow
========================
هزاران دستور پخت غذا، شیرینی، کیک، دسر و... همه و همه در سایت "بیاتوزندگی":
https://bia2zendegi.ir
اگه اهل آشپزی و امتحان غذاهای مختلف هستی حتما به سایتمون یه سری بزن!
=====
پارسال
در تاریخ 1402/02/21 منتشر شده
است.
396
بـار بازدید شده