آموزش آشپزی کیک پای سیب با خامه سوفله، ساده و بسیار خوشمزه!

⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
396 بار بازدید - پارسال - پای سیب با خامه سوفله،
پای سیب با خامه سوفله، در دهان شما آب می شود! ساده و بسیار خوشمزه! خمیر: (قطر 20 سانتی متر) آرد - 250 گرم بکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری کره - 90 گرم نمک - یک خرج کردن زرده تخم مرغ - 2 عدد شکر - 40 گرم لایه سیب: سیب - 3 عدد (~ 500 گرم) شکر - 40 گرم آب لیمو 4-5 قاشق غذاخوری. خامه - سوفله: سفیده تخم مرغ - 2 عدد شکر - 40 گرم شکر وانیل - 1 قاشق چایخوری ماست طبیعی (خامه ترش) - 400 گرم نشاسته ذرت - 30 گرم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 ~ درجه فارنهایت) 40 تا 45 دقیقه بپزید. ======================== لطفا کانال دوم من رو هم دنبال کنید. خاطرات خنده دار، داستان های ترسناک واقعی و... رو توی این کانال میزارم: https://www.aparat.com/kidishow ======================== هزاران دستور پخت غذا، شیرینی، کیک، دسر و... همه و همه در سایت "بیاتوزندگی": https://bia2zendegi.ir اگه اهل آشپزی و امتحان غذاهای مختلف هستی حتما به سایتمون یه سری بزن! =====
پارسال در تاریخ 1402/02/21 منتشر شده است.
396 بـار بازدید شده
... بیشتر