راز وا نرفتن کوفته تبریزی مجلسی | طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل | آموزش آشپزی

آشپزی های روزانه
آشپزی های روزانه
11.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلااااام اومدم با یه کوفته
سلااااام اومدم با یه کوفته تبریزی عالی که اصلا نگران وا رفتنش نباشید برای درست کردن این کوقته تبریزی حتما از ترکیب گوشت گوسفندی و گوساله بدون چربی استفاده کنید تا کوفته وا نره داخل کوفته تبریزی رو میتونید آلو بذارید ولی من ترجیح دادم داخل سس کوفته آلو ها رو بندازم چون خانواده کوفته این مدلی دوست دارند کوفته حتما باید با در نیمه باز پخته بشه به هیچ وجه در قابلمه رو کاملا کیپ نکنید چوم کوفته وا میره و همچنین باید شعله پخت کوفته بعد از اینکه به جوش اومد متوسط رو به کم باشه این دوتا نکته ای که گفتم خیلی توی وا نرفتن کوفته موثره و حتما حتما از گوشت بدون چربی داخل کوفته استفاده کنید آشپزی آموزش آشپزی غذای ایرانی غذای مجلسی آشپزی های روزانه Daily_foodss کوفته تبریزی کوفته تبریزی جواد جوادی کوفته تبریزی خانم گلاور کوفته تبریزی نواب ابراهیمی کوفته تبریزی کامران صبوری کوفته تبریزی پروانه جوادی کوفته تبریزی با نیلوفر طرز تهیه کوفته تبریزی طرز تهیه کوفته تبریزی جواد جوادی طرز تهیه کوفته تبریزی خانم گلاور طرز تهیه کوفته تبریزی شف طیبه طرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی طرز تهیه کوفته تبریزی اصل آموزش کوفته تبریزی
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/04 منتشر شده است.
11,645 بـار بازدید شده
... بیشتر