پاک کردن حرفه‌ای ماهی سالمون به روش ژاپنی

بانک اطلاعاتی ماهیان ایران
بانک اطلاعاتی ماهیان ایران
8.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سه نوع ماهی آزاد (سالمون
سه نوع ماهی آزاد (سالمون یا با تلفظ بهتر، سَمِن) در ژاپن زندگی می‌کنند. گوشت انواع باکیفیت‌تر برای تولید سوشی استفاده می‌شود، اما بخاطر خصوصیات این غذای سنتی ژاپنی، نیاز به مهارت خاصی در تمیز کردن این ماهی است، به نحوی که کوچکترین بخش زائد یا چربی در گوشت آن باقی نماند. در این ویدئو روش ژاپنی پاک کردن این ماهیان را می‌بینید. ----حمایت از سایت فیش‌بیس: http://fishbase.ir/donate.html
3 سال پیش در تاریخ 1400/11/10 منتشر شده است.
8,220 بـار بازدید شده
... بیشتر