ته چین گوجه فرنگی / آموزش آشپزی / روژین تاک
189 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد لازم:
برنج آب کشی
مواد لازم:
برنج آب کشی شده 3 پیمانه
کره 75 گرم
گوجه فرنگی درسته پوست کنده روژین 1 پیمانه
سینه مرغ خردشده 150 گرم
قرص مرغ 1 عدد
قارچ خردشده 1 پیمانه
ماست 2 پیمانه
زرده تخممرغ ۴ عدد
روغن و پودر کاری به مقدار لازم
نمک، فلفل و زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا گوجه ها را در مخلوط کن ریخته و پوره آن را کنار می گذاریم. سپس با 25 گرم کره، مرغ، قرص مرغ، پودر کاری و قارچ را تفت داده و کنار می گذاریم. سپس زرده تخم مرغ، زعفران، ماست، روغن، نمک، فلفل و برنج را مخلوط کرده و بعد به ترتیب، مقداری برنج، مخلوط قارچ، بقیه برنج، پوره گوجه و بقیه کره را در قابلمه ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و 1 ساعت در فر می گذاریم.
2 سال پیش
در تاریخ 1401/02/19 منتشر شده
است.
189
بـار بازدید شده