زعفران از مزرعه تا سفره
77 بار بازدید -
4 سال پیش
-
مصرف روزانه 100 ميلي گرم
مصرف روزانه 100 ميلي گرم زعفران در 200 ميلي ليتر شير ، بدن را در برابر بيماري هاي عمومي نظير آسم و سرماخوردگي بسيار مقاوم مي نمايد.
از نظر غذائي 125 ميلي گرم زعفران براي غذاي 3 تا 4 نفره كافيست ليكن از نظر اثرات داروئي مصرف روزانه 100 الي 125 ميلي گرم زعفران خالص داخل 200 ميلي ليتر شير يا چاي ضمن ايجاد انرژي و شادي و شادابي، بدن را در برابر بيماري هاي عمومي نظير آسم و سرماخوردگي و قوي مي كند. محصولات " زعفرانيه " نوين زعفران؛ به نحوي فرموله شده اند كه نياز بدن را به مواد مؤثره زعفران تآمين مي نمايند.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/12/06 منتشر شده
است.
77
بـار بازدید شده