طرز تهیه کلوچه های خامه ای بهشتی
125 بار بازدید -
2 سال پیش
-
تهیه کلوچه های خامه ای
تهیه کلوچه های خامه ای بهشتی
320 گرم (2½ فنجان) آرد همه منظوره
120 گرم (½ فنجان) شکر
2 تخم مرغ
1 پرتقال (دلمه)
130 گرم کره (کره) ، نرم شده اس
برای کرم:
کرم پر چربی 250 میلی لیتر (1 فنجان)
150 گرم (⅔ فنجان) ماسکارپونه
2 قاشق غذاخوری (15 گرم) پودر قند
1 پرتقال (مزه دار)
2 سال پیش
در تاریخ 1401/09/01 منتشر شده
است.
125
بـار بازدید شده