طرز تهيه تيراميسو

Mrqurme
0 بار بازدید - 4 سال پیش - تهيه شده توسط پيج اينستاگرام:
تهيه شده توسط پيج اينستاگرام: (mrqurme) نكات پخت . ١-بعد از آماده شدن مواد، دسر بايد به مدت حداقل ٨ ساعت در يخچال بماند. ٢-مي توان از پودر قهوه فورى يا نسكافه استفاده كرد. ٣_حتما موقع همزدن زرده هاى تخم مرغ از حرارت بخار آب(بنمارى) استفاده كنيد كه طعم خامى تخم مرغ احساس نشود. ٤-براى همزدن خامه قنادى ابتدا ٢ تا ٣ دقيقه با دور آرام، سپس با دور تند هم زنيد.
4 سال پیش در تاریخ 1399/03/08 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر