طرز تهيه تيراميسو
0 بار بازدید -
4 سال پیش
-
تهيه شده توسط پيج اينستاگرام:
تهيه شده توسط پيج اينستاگرام: (mrqurme)
نكات پخت
.
١-بعد از آماده شدن مواد، دسر بايد به مدت حداقل ٨ ساعت در يخچال بماند.
٢-مي توان از پودر قهوه فورى يا نسكافه استفاده كرد.
٣_حتما موقع همزدن زرده هاى تخم مرغ از حرارت بخار آب(بنمارى) استفاده كنيد كه طعم خامى تخم مرغ احساس نشود.
٤-براى همزدن خامه قنادى ابتدا ٢ تا ٣ دقيقه با دور آرام، سپس با دور تند هم زنيد.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/03/08 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده