دستور پخت کیک اسفنجی قهوه با پنیر خامه ای
38 بار بازدید -
7 ماه پیش
-
مواد مورد نیاز:
برای کیک
مواد مورد نیاز:
برای کیک
90 گرم آرد کیک
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری قهوه فوری
4 عدد تخم مرغ (لیتر)
40 گرم شکر
1/4 قاشق چایخوری نمک
50 گرم روغن نباتی
شیر 70 گرم
4 عدد سفیده تخم مرغ
شکر 60 گرم
1/2 قاشق چایخوری آب لیمو
برای فراستینگ پنیر خامه ای
1 قاشق غذاخوری قهوه فوری
خامه فرم گرفته 30 گرم
180 گرم پنیر خامه ای
خامه فرم گرفته 300
مقدار اندکی نمک
پودر قند 90 گرم
به مدت 35-40 دقیقه در دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید
تابه 8*8 اینچ
7 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/23 منتشر شده
است.
38
بـار بازدید شده